• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд збільшить грошове забезпечення військовим морякам

    Опубликовано: 2006-03-28 15:48:00

    Кабінет Міністрів України планує збільшити розміри морського грошового забезпечення військовослужбовцям плаваючого складу. Проект відповідного розпорядження було схвалено на засіданні Урядового комітету під головуванням Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка.

    „Проект постанови розроблено на доручення Президента України з метою підвищення престижу морської служби”, - зазначив Віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко.

    За його словами, „проектом постанови передбачається збільшення морського грошового забезпечення військовослужбовцям плаваючого складу шляхом збільшення розміру надбавки до посадового окладу з 30 до 50 відсотків за умови внутрішнього плавання, і з 40 до 60 відсотків за умови закордонного плавання”.

    „Розміри збільшеного морського грошового забезпечення будуть застосовані з 1 січня 2006 року”, - повідомив В’ячеслав Кириленко.

    „Українські новини”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.