• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засідання колегії Рівненської облдержадміністрації

    Опубликовано: 2006-03-28 16:05:00


    28 березня голова Рівненської облдержадміністрації В.Червоній провів засідання колегії облдержадміністрації „Про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Державної програми забезпечення молоді житлом на 2002 - 2012 роки” та відповідного розпорядження голови облдержадміністрації”.

    Учасники засідання – перший заступник голови облдержадміністрації О.Ковальчук, заступники голови І.Турко, С.Жданюк, перший заступник голови облради В.Крока, голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, установ сфери фінансової діяльності, представники ЗМІ.

    І.Турко доповів про діяльність регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, реалізацію обласної програми забезпечення молоді житлом на 2003-2012 роки, кредитування молодих сімей та одиноких молодих громадян на будівництво і придбання житла.

     Повідомлено, що в області станом на 1 січня ц.р. по зазначеній програмі побудовано 173 квартири у Рівному та Кузнецовську і 22 одноквартирні житлові будинки в різних районах, кредити на будівництво отримало 300 сімей. Заслухано звіти голів Корецької та Острозької райдержадміністрацій про виконання обласної Програми забезпечення молоді житлом у районах. За результатами колегії прийнято доручення голови облдержадміністрації.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.