• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експериментальна група працює на найбільшому ринку України

    Опубликовано: 2006-03-29 10:39:00

    Державна податкова адміністрація в Одеській області для зручності та максимального скорочення часу обслуговування платників податків – фізичних осіб, які працюють на території ТОВ “Промтоварний ринок”, ще в грудні 2005 року створила Експериментальну групу.

    Розташована вона на території вказаного ринку. До складу Експериментальної групи увійшли фахівці управління оподаткування фізичних осіб облДПА, ДПІ в Овідіопольському районі Одеської області та декількох податкових інспекцій м. Одеса. Чергують фахівці з понеділка по четвер з 9.00 до 15.00 разом із працівниками підрозділів масово-роз’яснювальної роботи вказаних ДПІ, які надають консультації з питань податкового законодавства.

    Крім того, підприємці, які працюють на території ринку, мали змогу, звернувшись до Експериментальної групи, здати їй річну податкову декларацію про отримані доходи у 2005 році. За січень – лютий 2006 року цією послугою скористались 32 особи.

    Підприємці – платники єдиного податку – можуть подати до Експериментальної групи квартальну звітність про отримані доходи, заяву на застосування спрощеної системи оподаткування, а фізичні особи – СПД, що працюють на умовах сплати фіксованого патенту, – продовжити термін його дії. Процедура видачі та продовження дії патентів здійснюється відповідно до законодавства за принципом “єдиного вікна”.

    Як показали перші результати роботи Експериментальної групи за січень – лютий 2006 року, такими послугами скористалась 141 особа. Зокрема, підприємці подали 59 заяв на продовження терміну дії фіксованого патенту та отримали 50 консультацій з питань податкового законодавства.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.