• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інспектора-ревізора Золотоніської податкової затримано за коррупцію

    Опубликовано: 2006-03-30 14:24:00

    На Черкащині співробітниками ДДСБЕЗ МВС України викрито інспектора-ревізора одного з відділень Золотоніської об’єднаної державної податкової інспекції Черкаської області та інспектора Державної інспекції з контролю за цінами в Черкаській області. Вони восени 2004 року склали завідомо неправдивий акт перевірки господарської діяльності сільськогосподарського товариства на предмет дотримання ним вимог податкового законодавства та мінімальних цін на цукрові буряки й цукор-пісок. Згідно з цим актом, протягом 2002-2004 років 1,5 тонни цукру було реалізовано за меншими цінами, ніж закріплені постановою як мінімальні, за що було накладено штраф у сумі 6,7 тис. гривень.

    Фактично ж за заниженими цінами було реалізовано 532,7 тонни цукру й відповідно штраф повинен був складати 2,397 млн. гривень. Внаслідок цього державі завдано збитків на суму 2,39 млн. гривень. Порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 України КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.