• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Працівниками Вадул-Сіретської митниці затримано вантаж вартістю близько 420 тис.грн.

    Опубликовано: 2006-03-30 18:05:00

    Скільки ниточці не витися, а всеодно до клубка приведе. Напевно, ця народна мудрість в пошуках легкої наживи якось призабулася сучасними контрабандистами. Читати та згадувати фольклор їм ні до чого. Адже є більш „інтелектуальні” заняття, які ще й чималі кошти приносять. А тому вони постійно змінюють способи та методи своєї діяльності, їх протиправні дії стають більш витонченими, підступними та авантюрними. Неіснуючі та одноденні фірми, перевантаження та переадресування товарів, підроблення документів – ідуть на все, аби лиш „заробити” побільше грошей. Такі дії завдають значної шкоди як економіці України в цілому, так і області зокрема.

    Яскравий приклад цьому – справа про порушення митних правил, що була запроваджена працівниками Вадул-Сіретської митниці на митному посту „Порубне”.

    Згідно з товаросупровідними документами, що були подані до митного контролю, у вантажному автомобілі „Вольво” транзитом через територію України з Румунії до Словаччини переміщувалися взуття та одяг.

    Під час перевірки вантажу у митників виникли сумніви щодо достовірності свідчень стосовно отримувача вантажу. Отримані відповіді на запити до колег з Польщі та Словаччини підтвердили їх. Як виявилося, вказана в документах фірма-отримувач вантажу на території Словаччини не зареєстрована, а польська фірма, на адресу якої мав надійти вантаж згодом – його не очікувала.

    На даний час вантаж затримано. Складено протокол про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.