• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Пора" просить депутатів облради видати Сала

    Опубликовано: 2005-11-09 15:36:00
    Львівська обласна організація громадянської партії «ПОРА» звернулася до депутатів Львівської обласної ради з вимогою в першочерговому порядку розглянути подання правоохоронних органів щодо надання згоди обласної ради на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Олега Сала, – повідомили в прес-службі ЛОО ГО "Пора".
     
    У зверненні, зокрема, йдеться:

    «Ми переконані, що голосування по цьому питанню є показовим – його результати продемонструють політичну зрілість і відповідальність депутатського корпусу обласної ради. Ми залишаємо за собою право, у випадку відміни голосування, його перенесення чи інших варіантів уникнення депутатами публічного вияву своєї позиції, адекватно відреагувати.

    Громадянська партія «ПОРА» вимагає від Львівської обласної ради публічної оцінки діяльності інших осіб, причетних до зловживання владою. Зокрема, ми хочемо почути від депутатів об’єктивну оцінку діяльності Сергія Медведчука та Тараса Козака.

    Панове депутати! «ПОРА» попереджає, що ваші дії, голосування, публічні заяви будуть предметом ретельного контролю.

    Голова політради ЛОО ГП «ПОРА» Дем’ян Малярчук»
     
    ". VIP "Vлада I Pолітика"     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.