• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський прийняв польську делегацію на чолі з маршалком сенату Республіки Польща

    Опубликовано: 2005-12-05 09:48:00
    Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський прийняв польську делегацію на чолі з маршалком сенату Республіки Польща паном Богданом Борусевичем, яка брала участь у форумі “Спільнота Демократичного Вибору”.
     
    Під час розмови Станіслав Сташевський наголосив, що розвиток та поглиблення відносин з Польщею залишається одним з головних зовнішньополітичних пріоритетів Уряду України. Перший віце-прем’єр-міністр з приємністю констатував той факт, що товарообіг між Україною і Польщею перевищить 2 млрд. доларів США і є найкращим показником за всю історію українсько-польських відносин.
     
    Зважаючи на стратегічний характер українсько-польського партнерства, сторони багато уваги приділили співробітництву в енергетичній галузі. Станіслав Сташевський також сказав, що Україна вдячна Польщі за спрощення візового режиму між двома країнами та поїздок українських громадян до держав-членів ЄС, зняття бар’єрів на шляху вільного пересування осіб, послуг та капіталу. У зустрічі взяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні пан Яцек Ключковський.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.