• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зейналов: "Місцеве самоврядування - одна з ключових проблем нашої країни"

    Опубликовано: 2005-12-05 15:59:00
    5 грудня у Кіровоградської облдержадміністрації відбувалися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Голова обласної державної адміністрації Едуард Зейналов привітав усіх працівників місцевого самоврядування з їх професійним святом. У своїй вітальній промові Едуард Зейналов наголосив на тому, що місцеве самоврядування - одна з ключових і головних проблем нашої країни та країн колишнього СРСР і від вирішення цієї проблеми залежить майбутнє нашої країни.
     
    “Ще вчора народ був відкинутий від будь-якої участі у вирішенні власної долі, від впливу на власну долю. Ще вчора наш народ був принижений і ображений від відчуття своєї ж непотрібності у всіх видах влади”, - підкреслив Едуард Зейналов.
     
    “Ми маємо зрозуміти, що вступаємо у відповідальний і творчій період, який зможе врятувати Україну. Суспільство вимагає змін на краще. Суспільство має обрати активну позицію і починати працювати. Ніхто не каже, що буде легко. Досвід європейських країн доводить, що місцеве самоврядування може бути дієвим механізмом. Але прірва між владою та народом має зникнути. Інакше Україні не бути...”
     
    Більше 50 чоловік було нагороджено грамотами ті відзнаками. Приємною несподіванкою для голови обласної ради Василя Сибірцева став подарунок від Едуарда Зейналова – горщик з декоративною квіткою, яка символізує успішність у роботі. Едуард Джангірович подякував Василю Івановичу за конструктивну та ефективну співпрацю, зазначивши: “З самого початку нашої роботи ми відійшли від популістських лозунгів та зайвої політизації. Просто є робота і її потрібно виконувати.”
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.