• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жорноклей подав заяву про звільнення

    Опубликовано: 2005-12-07 10:29:00
    Заступник Вінницького міського голови Василь Жорноклей подав заяву про звільнення, та повідомив про те що балотуватиметься на пост міського голови. Інформацію оприлюднив вже колишні заступник Вінницького міського голови на прес-конференції у залі засідань міської ради.
     
    Одна із основних версій подачі у відставку цитую : «Дерибан міської землі». За словами Василя Жорноклея , якщо за правління минулої влади його не влаштовував лише тандем Козак - Воронін, то з цією що прийшла нещодавно працювати взагалі не можливо. Земля роздається наліво- направо. Так приміром 6 соток землі по вулиці Папаніна було продано за один мільйон 600 тис. грн., а 10 соток в центрі міста , біля Макдональдсу віддали задарма. Яскравим доказом такої роздачі стала остання сесія міської ради .
     
    Василь Жорно клей каже , що рішення балотуватись на посаду міського голови прийняв побачивши список ймовірних кандидатів на цю посаду. Крім того , Василь Жорно клей запевнив : на цих виборах , за будь-яких обставин не віддаватиме свої голоси за того чи іншого кандидата . Хоча про свій крок чотири роки тому - не шкодує.
     

    "Вінницька обласна державна телерадіокомпанія"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.