• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров привітав захисників Вітчизни з Днем Збройних Сил України

    Опубликовано: 2005-12-07 10:33:00
    Шановні товариші !
     
    Від імені Уряду України прийміть щирі вітання з нагоди Дня Збройних Сил України. Немає благороднішої місії, ніж захищати свій народ. Історія української держави переконливо свідчить – любов до рідної землі, до свого народу є першоджерелом славних подвигів наших співвітчизників.
     
    6 грудня — це особливий день, коли ми вшановуємо тих, хто присвятив себе захисту Вітчизни, та віддаємо данину світлій пам’яті тих, хто ціною власного життя відстояв нашу свободу.
     
    Разом з українським народом ми віримо, що Ви з честю виконаєте свій громадянський, військовий та патріотичний обов’язок, перетворите Збройні Сили в надійний щит миру та безпеки держави, гідно представлятимете Україну в міжнародному співробітництві. У цей святковий день, дорогі захисники Вітчизни, прийміть слова щирої вдячності за Ваші ратні і трудові звершення!
     
    Сердечно зичу Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру та благополуччя.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.