• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ехануров привітав представників місцевого самоврядування з іх святом

    Опубликовано: 2005-12-07 14:14:00
    Шановні представники місцевого самоврядування!
     
    З особливою шаною і повагою вітаю Вас від імені Уряду з Днем місцевого самоврядування.
     
    Завдяки наполегливій співпраці органів місцевого самоврядування з Урядом досягнуто значних зрушень у законодавчому забезпеченні системи управління суспільними процесами, створенні умов для формування територіальних громад, спроможних ефективно виконувати завдання і функції місцевого самоврядування, поглибленні процесу децентралізації державної влади, передачі органам місцевого самоврядування повноважень, що можуть успішно реалізовуватися на місцевому рівні.
     
    Запевняю Вас, що Уряд і в подальшому налаштований на відкритий і конструктивний діалог з органами місцевого самоврядування для досягнення спільної мети – забезпечення динамічного розвитку держави та підвищення рівня добробуту її громадян.
     
    Від Вашої енергійності та наполегливості значною мірою залежить розв’язання нагальних соціально-економічних проблем, які стоять перед нашою державою.
     
    Сподіваюся, що Ваша робота і надалі буде плідною, сприятиме розбудові сучасного, фінансово-спроможного місцевого самоврядування в Україні. Бажаю всім представникам місцевого самоврядування творчої наснаги у подальшій діяльності на благо України.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.