• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вінницю відвідав посол Королівства Швеції в Україні

    Опубликовано: 2005-12-08 17:07:00
    8 грудня у м.Вінниці перебувала делегація Королівства Швеції на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Швеції в Україні Йоном-Крістером Оландером. Делегацію приймали голова облдержадміністрації О.Домбровський, голова обласної ради Ю.Іванов, перший заступник голови облдержадміністрації Г.Заболотний. Зустріч відбулась в рамках нового шведсько-українського Проекту розвитку молочного сектору у Вінницькій області.
     
    Сторони обмінялись оцінками ситуації в молочній галузі. Зокрема визначено низку проблем, які необхідно вирішити, серед яких - відновити приватні господарства, створити спрощену систему їх створення, змінити систему і структуру управління, що збільшить роль села і поверне до них людей. А особливо необхідними визнано інвестиції та державна підтримка, які допоможуть зміцнити сільське господарство.
     
    По закінченню офіційної частини за „круглим столом”, його учасники взяли участь у церемонії відкриття даного Проекту. Підкреслено, що головна мета проекту - розширення і покращення доступу до ринків збуту та стійкий розвиток виробників молока у Вінницькій області.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.