• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко підписав Указ «Про заходи, пов'язані з 20-ю річницею Чорнобильської катастрофи»

    Опубликовано: 2005-12-09 17:28:00
    Президент України Віктор Ющенко підписав Указ «Про заходи, пов'язані з 20-ю річницею Чорнобильської катастрофи». Глава держави доручив Кабінетові Міністрів розробити та затвердити план заходів, пов'язаних із цією датою. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Зокрема, Уряд повинен забезпечити будівництво та введення в експлуатацію другої черги медичного реабілітаційного центру у Київській області, а також ремонт та облаштування в селі Русанів Броварського району центру соціальної адаптації дітей-інвалідів, інвалідність яких пов'язана з наслідками Чорнобильської катастрофи.
     
    Також Указ передбачає підвищення розмірів пенсій по інвалідності, яка пов’язана з наслідками катастрофи. Крім того, учасників ліквідації цих наслідків – інвалідів І групи має бути забезпечено інвалідними візками та автомобілями «Таврія». А для тих із них, що потребують поліпшення житлових умов, у бюджеті-2006 має бути передбачено асигнування на будівництво нового житла. Це також стосується сімей з дітьми, які стали інвалідами внаслідок Чорнобильської катастрофи та потребують особливого догляду.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.