• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська військова делегація прибула до Бельгії

    Опубликовано: 2005-12-13 11:22:00
    До Королівства Бельгія з візитом прибула українська військова делегація на чолі із заступником начальника Національної академії оборони України з навчальної роботи генерал-майором Анатолієм Євтушенком.
     
    Основна мета візиту українських військових полягає у обміні досвідом з бельгійськими колегами в організації навчально-виховного процесу та наукової діяльності у вищих військових навчальних закладах, застосуванні новітніх інформаційних технологій у навчальному процесі, розвитку та використанні збройних сил і пов’язані з цим цивільно-військові відносини.
     
    Перебуваючи у Бельгії українські військові ознайомляться зі структурою військових навчальних закладів цієї країни, зокрема, Вищої військової академії Королівства Бельгія, змістом навчання військовослужбовців, а також організацією підготовки підрозділів Збройних Сил Бельгії для участі у миротворчих операціях. У свою чергу наші військові проінформують бельгійську сторону про хід реформування та розвитку Збройних Сил України, роль і місце військової освіти у супроводженні цих масштабних заходів. Візит української військової делегації триватиме до 14 грудня.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.