• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Протест Запорізької обласної організації Партії регіонів

    Опубликовано: 2005-12-13 12:20:00

    "Запорізьке обласне відділення Партії регіонів висловлює рішучий протест проти призначення Євгена Червоненка на посаду голови Запорізької обласної державної адміністрації, говориться в заяві прес-служби Запорізької ОО Партії регіонів.

    Влада знову демонструє абсолютно непрозорий підхід у кадровій політиці, підхід, який обумовлений тільки одним - принципом політичної доцільності.

    Призначення на ключову посаду в області людини, яка заплямована корупційними скандалами, яку Президент змушений був у термінову порядку прибрати з Уряду, яка за короткий час керування транспортною галуззю країни зуміла розвалити її роботу, запоріжці розцінюють як відверте знущання над одним з найважливіших промислових регіонів, як зневажливе ставлення влади до регіональної політики взагалі.

    Цілком очевидно, що головною метою призначення Червоненка губернатором Запорізької області є посилення адміністративного тиску у період передвиборчої кампанії. Відчувши повне банкрутство, все більшу недовіру до своїх дій, влада хапається за останню соломинку, сподіваючись брутальним тиском хоч якось підсилити свої позиції у нашому індустріальному регіоні.

    Обласна організація Партії регіонів каже рішуче "Ні" кадровій політиці Президента, вимагає переглянути рішення про призначення некомпетентної людини на керівництво Запорізької області".

    "Укпартінформ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.