• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сендак: "Бедрило не виконує своїх повноважень"

    Опубликовано: 2005-12-13 15:20:00
    Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак домагатиметься звільнення всього керівництва "Головавтотрансінспекції" у Львівській області. На думку голови Львівської облради, "Головавтотрансінспекція", яку очолює Богдан Бедрило, не виконує своїх повноважень.

    Про це пан Сендак повідомив журналістам на вчорашній президії Львівської обласної ради, на якій обговорювали концепцію розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2005-2010 роки, - повідомляє "Поступ".

    Щоправда, на президію ніхто з керівництва "Головавтотрансінспекції" у Львівській області не з'явився, тому їхньої думки щодо незадовільної роботи інспекції почути журналістам, на жаль, не вдалося.
     
    Михайло Сендак наголосив, що інспекція не виконує своїх повноважень і тільки те й робить, що бере хабарі. За його словами, минулого понеділка з Києва надійшов наказ від Міністерства транспорту і зв'язку про звільнення Богдана Бедрила з посади начальника територіального управління "Головавтотрансінспекція" у Львівській області. Однак сам Бедрило тепер перебуває у відпустці за станом здоров'я і з наказом про звільнення не ознайомлений.

    На думку пана Сендака, потрібно змінити все керівництво автотрансінспекції, позаяк там залишилися родичі пана Бедрила, котрі продовжуватимуть його нечесну справу. "Я буду звертатися до міністра, але цього питання так не залишу. Я знаю, хто за тим стоїть", – сказав пан Сендак.
     

     "КуПол"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.