• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Косово: Українські і польські миротворці вилучили великий арсенал боєприпасів

    Опубликовано: 2005-12-19 14:33:00
    Українські і польські миротворці спільного миротворчого батальйону “УкрПолбат” багатонаціональної бригади “Еast” сил КФОР у Косовому провели в місті Качаник операцію “Gnarly Hand”.
     
    За інформацією, що надійшла від місцевих мешканців, в одному з районів міста Качаник була ймовірність знаходження схованки зброї та боєприпасів, які в подальшому можуть бути використані окремими радикально налаштованими елементами.
     
    Командування та штаб “УкрПолбату” прийняли рішення провести у Качанику операцію з перевірки цієї інформації. До операції було залучено понад 70 українських і польських миротворців та майже 20 одиниць автомобільної та броньованої техніки.
     
    З української сторони участь в операції брали 30 військовослужбовців та 6 автомобілів “Хаммер”. Українські військові, групу яких очолював командир спеціальної роти капітан Олександр Тимощук, забезпечували безпеку групи пошуку та організували виставлення зовнішніх кордонів під час проведення операції.
     
    В ход операції в одному з будинків міста було виявлено арсенал, в якому знаходилося 24-и автомати АК-47, один пістолет ТТ, 82-х міліметрова мінометна міна, велика кількість набоїв, комплекти військової форми одягу та спальні мішки. Розслідування по факту виявлення схованки проводить місцева поліція.
     

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.