Косово: Українські і польські миротворці вилучили великий арсенал боєприпасів

19 дек, 14:33

Українські і польські миротворці спільного миротворчого батальйону “УкрПолбат” багатонаціональної бригади “Еast” сил КФОР у Косовому провели в місті Качаник операцію “Gnarly Hand”.
 
За інформацією, що надійшла від місцевих мешканців, в одному з районів міста Качаник була ймовірність знаходження схованки зброї та боєприпасів, які в подальшому можуть бути використані окремими радикально налаштованими елементами.
 
Командування та штаб “УкрПолбату” прийняли рішення провести у Качанику операцію з перевірки цієї інформації. До операції було залучено понад 70 українських і польських миротворців та майже 20 одиниць автомобільної та броньованої техніки.
 
З української сторони участь в операції брали 30 військовослужбовців та 6 автомобілів “Хаммер”. Українські військові, групу яких очолював командир спеціальної роти капітан Олександр Тимощук, забезпечували безпеку групи пошуку та організували виставлення зовнішніх кордонів під час проведення операції.
 
В ход операції в одному з будинків міста було виявлено арсенал, в якому знаходилося 24-и автомати АК-47, один пістолет ТТ, 82-х міліметрова мінометна міна, велика кількість набоїв, комплекти військової форми одягу та спальні мішки. Розслідування по факту виявлення схованки проводить місцева поліція.
 

Прес-служба МО


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/102127.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua