• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулася робоча поїздка Голови Держпромгiрнагляду на Чернігівщину

    Опубликовано: 2005-12-21 09:14:00
    20 грудня Голова Держпромгiрнагляду Михайло Саварин з робочою поїздкою перебував у Чернігівській областi, де вiдбулась його зустрiч з керiвництвом   територiального управлiння. У ходi обговорення поточних та перспективних завдань Голова Департаменту розглянув дiючу структуру теруправлiння та запропонував деякi змiни, що мають   пiдвищити ефективнiсть роботи територiального органу Держпромгiрнагляду. Керівник ознайомився з iнспекторським складом теруправлiння, дав роз'яснення з актуальних питань сьогодення, пiдкреслив необхiднiсть врахування нових напрямiв державної полiтики щодо подальшого розвитку пiдприємницької дiяльностi, орiєнтування на новi засади видачi дозволiв.
     
    Зокрема, було звернено увагу на скорочення перелiку робiт з пiдвищеною небезпекою, якi вимагають отримання дозволу, згідно з постановою Кабінету Міністрів України вiд 15 жовтня 2003р. У новому Порядку, введення в дiю якого очiкується в сiчнi 2006 року, таких робiт буде лише 26 видiв замiсть 88, як вимагається зараз.
     
    Голова Департаменту вiдповiв на запитання присутнiх щодо шляхiв розвитку системи державного нагляду, його принципiв та пріоритетiв у нових умовах.  Також зустрiвся з керiвництвом та колективом Чернiгiвського експертно-технiчного центру Держпромгiрнагляду, ознайомився з його технiчною базою, оглянув навчальнi кабiнети та лабораторїї. Побажав експертам та спецiалiстам пiдприємства подальших успiхiв у роботi з науково-технiчної пiдтримки державного нагляду за безпекою виробництва та охороною працi.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.