• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До України із Іраку повернулися перші дві групи миротворців

    Опубликовано: 2005-12-21 11:41:00

    До України з Іраку повернулися перші дві групи українських миротворців. Про це повідомили в управлінні прес-службі Міністерства оборони України.
     
    Зокрема, о 13.30 на Львівському аеропорту “Скнилів” приземлився літак, який доставив на батьківщину 69 українських миротворців. А невдовзі о 15.00 здійснив посадку другий літак Іл-76 Державного підприємства Міністерства оборони України “Українська авіаційна транспортна кампанія”, який доставив ще 69 українських миротворців.
     
    Українських військових зустрічали заступник командувача військ Західного оперативного командування з бойової підготовки генерал-лейтенант Володимир Баталюк, рідні і близькі миротворців.
     
    За даними управління прес-служби Міноборони, на завтра заплановано ще два рейси літаків Іл-76, які з Іраку доставлять 138 українських миротворців.
     
    Довідка. Всі українські миротворці мають повернутися з Іраку до України до 30 грудня. Українська миротворча місія в Іраку розпочалася 28 серпня 2003 року. Протягом виконання місії в Іраку перебувало близько 1600 українських військовослужбовців, які були дислоковані в провінції Васіт за 120-140 кілометрів від Багдада в зоні польського командування. Всього за час служби там загинули 18 і були поранені 33 українських військовослужбовців.  У квітні 2005 року Президент України Віктор Ющенко підписав указ про виведення українських миротворців з Іраку.

    "ProEUROPA" 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.