• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Питання, за кого голосувати на виборах міського голови Львова, вирішить Ющенко

    Опубликовано: 2005-12-21 12:28:00
    Питання за кого голосувати на виборах міського голови Львова вирішить Президент Ющенко. Таку думку висловили голова Львівської ОДА, голова ЛОО НСНУ Петро Олійник та народний депутат України, голова ЛКО Ярослав Кендзьор сьогодні, 19 грудня, під час підписання угоди про створення блоку «Наша Україна» на Львівщині. «Від блоку «Наша Україна» повинен бути єдиний кандидат на посаду міського голови Львова. За даними «Соцінформу», 54% львів’ян вважають, що у питанні за кого голосувати на виборах міського голови Львова їм повинен порадити Президент України Віктор Ющенко», – наголосив П.Олійник.

    Я.Кендзьор підкреслив, що, не виключено, що до питання узгодження єдиної кандидатури від блоку «Наша Україна» на посаду міського голови Львова та до формування думки львів’ян «долучиться Віктор Ющенко». Голова ЛОО ПППУ В.Макара наголосив, що «єдиної кандидатури від блоку «Наша Україна» на посаду міського голови Львова визначено не буде».
     
     VIP "Vлада I Pолітика"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.