• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кендзьор: "Злам в позиції Росії вже відбувся"

    Опубликовано: 2005-12-22 17:43:00
    "Позиція Росії, я б сказав, дещо істерична, оскільки вони не мають інших важелів впливу на Україну, окрім газової та нафтової труби. - вважає Кендзьор. - І претензії щодо підняття цін, без сумніву, авантюрні, тому що економічно не обґрунтовані. Навіть відверті симпатики Росії не можуть не визнати відверто політичний присмак цієї "газової" атаки".
     
    "Переконаний, що це буде мати ефект і сьогодні ми вже чуємо трішки тверезіші заяви представників російської сторони щодо врегулювання проблеми постачання російського газу.
     
    "Особисто я абсолютно переконаний в врегулювання цієї проблеми, - зазначив народний депутат. - Тому що це настільки непродуманий крок Росії, що він мусив провалитися. Якщо кожна держава буде ось так вчиняти щодо вже підписаних договорів, угод чи контрактів - почнеться хаос у світі. Думаю, від емоцій російське керівництво і керівництво "Газпрому" відійде, тому що їм діватися нікуди - треба виконувати підписані міжнародні угоди, торгівельні контракти між "Газпромом" і "Нафтогазом". Так що, без сумніву, все буде нормально".
     
    "Ми бачимо, що злам у позиції Росії вже відбувся, - підкреслив Кендзьор.
     
    -Архіважливо, що свою чітку позицію висловив президент України. Взагалі, Президентові, прем'єру, керівникові "Нафтонгазу" слід аплодувати, тому що в перше за всю історію незалежності українське керівництво не піддалося шантажу з боку Росії, а ціленаправлено відстоює інтереси своєї держави. Україна аргументовано довела, що така позиція Росії не має права на існування. Саме така позиція української влади принесе їх клосальну довіру українського народу".
     

    Прес-служба НСНУ  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.