• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Командування ЧФ Росії оголосило про припинення з 2006-го року практики суборенди об’єктів флоту в Україні

    Опубликовано: 2005-12-27 12:45:00
    Про це у Севастополі повідомила прес-служба Чорноморського флоту. У повідомленні прес-служби мовиться, що раніше суборенда об'єктів флоту для розвитку сфери послуг приносила лише бюджету Севастополя 600 тисяч американських доларів щорічно і забезпечувала зайнятість понад півтори тисячі громадян України. Цитую: “Не зустрівши взаєморозуміння українських партнерів, Чорноморський флот за рішенням міністра оборони Росії припиняє з 2006 року практику застосування суборенди, про що завчасно були сповіщені всі підприємці.
     
     При цьому Чорноморський флот не може нести відповідальність за дії української влади", - мовиться у повідомленні флотської прес-служби. Раніше українська сторона назвала порушенням міжурядових угод практику здачі російським командуванням у суборенду комерційним структурам низки військових об’єктів на території України.
     
    “Радіо Свобода”
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.