• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач підвів підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області

    Опубликовано: 2005-12-28 14:31:00

    26 грудня на зустрічі з журналістами голова облдержадміністрації Роман Ткач підвів підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області. Р.Ткач відзначив позитивні моменти та звернув увагу на проблеми, які ще необхідно вирішити.

    Голова ОДА зізнався, що багато часу витратив на вивчення ситуації в області, тому не може назвати цей рік „роком Ткача”. За словами Романа Володимировича, це був рік важкої напруженої роботи, але водночас він є важливим стартовим роком до 2006 року.

    На прес-конференції Р.Ткач говорив також і про плани на майбутнє. Керівник області повідомив, що буде вимагатиме від керівників усіх районів захисту приорітетних напрямів роботи на 2006 рік. Роман Ткач переконаний, що план соціально-економічного розвитку області необхідно розглядати в контексті розвитку кожного району. Одним з невеликих досягнень цього року голова ОДА вважає, що зарплату за грудень працівникам бюджетних установ вперше буде виплачено в грудні, а не в січні наступного року як це було попередні роки. Крім того, кожен вчитель і лікар отримають премію, хоч і невелику за підсумками року.

    На запитання одного з журналістів, якою ж буде система координат влади з огляду вступу в дію політичної реформи, голова облдержадміністрації сказав, що скоріше за все до парламентських виборів система влади збережеться у тій формі, у якій вона є сьогодні. Не обійшлося і без так званих „політичних” питань: Романа Ткача запитували, чи не претендує він на посаду голови обласної ради, адже як ми повідомляли раніше, Р.Ткач відмовився балотуватись до Верховної Ради.

    Голова ОДА відповів, що на сьогоднішній день ніхто не зможе точно спрогнозувати, хто очолить обласну раду після виборів-2006.

    "Івано-Франківська облдержадміністрація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.