• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач та Брус провели підсумкову нараду

    Опубликовано: 2005-12-28 14:51:00

    Вчора голови Івано-Франківської облдержадміністрації Р.Ткач та облради В.Брус провели підсумкову нараду за участю голів райдержадміністрацій, райрад, міських голів та їх заступників, начальників управлінь ОДА, представників ЗМІ.

    Р.Ткач підбив підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області. Відзначено, що в результаті вжитих заходів приріст обсягів промислового виробництва за січень-листопад п.р. склав 4,2 відс., збільшено випуск продукції майже в усіх галузях промисловості, крім хімічної і нафтохімічної. З приростом виробництва спрацювали основні підприємства паливно-енергетичного комплексу, обсяг інвестицій в основний капітал склав 958,5 млн.грн. В агропромисловому комплексі за 11 місяців виробництво валової продукції склало 98,6 відс.

     Також голова облдержадміністрації розповів про пріоритети соціально-економічного розвитку області на 2006 рік, зобов”язавши голів райдержадміністрацій розробити такі програми на місцях до 20 січня наступного року та до кінця 2006 року завершити виготовлення й видачу державних актів на землю. В.Брус розповів про роботу облради, зазначивши, що позитивні показники соціально-економічного розвитку області досягнуті завдяки тісній співпраці двох гілок влади, прокоментував зміни до Закону „Про вибори до місцевих рад”. За його словами, впродовж нинішньої каденції облради депутати прийняли 42 обласні програми.

    "Івано-Франківська облдержадміністрація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.