• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депутати вирішили прогуляли сесію

    Опубликовано: 2005-12-28 15:58:00

    Призначене на вчора продовження засідання 26-ї сесії Львівської обласної ради не відбулося через відсутність необхідної кількості депутатів.

    Відтак, оголосивши перекличку та нарахувавши лише 37 депутатів, знервований голова ради Михайло Сендак оголосив закриття засідання. Депутати обласної ради матимуть нагоду зібратися цього року ще раз – у четвер, 29 грудня.

    Причин такого ставлення депутатів до своїх обов’язків наразі не відомо. Очевидно, на обранців вплинув передноворічний настрій, і вони вирішили “прогуляти” сесійне засідання. Слід зазначити: кворуму в залі не було не лише тому, що не з’явилися злісні “прогульники” сесійних засідань цієї каденції. Дуже багато депутатів обласної ради, які сумлінно виконують свої обов’язки, просто запізнилися та приїхали вже тоді, коли Михайло Сендак оголосив про закриття засідання.

    На запитання “Газети” про депутатів, які мають найбільше прогулів, керівник організаційного відділу Львівської обласної ради Андрій Болкун відповів, що такими є депутати з фракції “Соціальна справедливість” до якої входять вісім осіб.

    Нагадаємо, на минулому сесійному засіданні депутати Львівської обласної ради ухвалили рішення збільшити кількісний склад ради наступної каденції до 120 депутатів. Обранці Львівщини мотивували це тим, що, збільшивши чисельність, під час сесій буде легше зібрати кворум.

    Залишається сподіватися, що наближення свят не завадить депутатам зібратися на чергове засідання сесії в четвер і закрити останню цього року 26-ту сесію Львівської обласної ради.

    "Львівська Газета"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.