• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські військові проводять стрільби

    Опубликовано: 2006-02-01 11:37:00

    Сьогодні, 1 лютого, відповідно до планів бойової підготовки, у механізованих і танкових з’єднаннях та частинах Збройних Сил України відбуваються стрільби зі штатної зброї.

    Зокрема, на Деснянському полігоні військовослужбовці навчального механізованого полку відпрацьовують прийоми та способи ведення вогню вдень і вночі зі стрілецької зброї й озброєння БМП-1 та БМП-2.

    Проведення стрільб штатним пострілом з танку Т-64Б передбачені на Житомирському, Широколанівському та Новоград-Волинському полігонах.

    З метою підготовки до проведення штатних стрільб спочатку стрілятимуть з озброєння танків Т-64Б вкладеним стволом воїни ще кількох танкових з’єднань та частин на Яворівському полігоні Західного оперативного командування та Криворізькому полігоні Південного ОК.

    Варто зазначити, що об’єкти інфраструктури загальновійськових полігонів повністю готові до проведення стрільб, а особовий склад пройшов відповідний інструктаж з правил техніки безпеки під час виконання вправ стрільб.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.