• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Справа Гонгадзе: допит триває

    Опубликовано: 2006-02-02 12:21:00

    Нагадаємо, його проводять у закритому режимі - до зали суду не пускають журналістів. Судді продовжать допит підсудного Олександра Поповича. Допитувати його розпочали ще учора. Адвокат матері загиблого журналіста Адрій Федур вважає, що прокуратура замовчує матеріали справи. Про це він повідомив 5-му каналу

    Адрій Федур, адвокат Лесі Ґонґадзе:

    - Ми вважаємо, що це було вбивство журналіста Георгія Гонгадзе в зв"язку з його професійною та громадською діяльністю. Ми вважаємо, що це було вбивство на замовлення. Прокуратура зформулювала звинувачення так, що це якесь вбивство безмотивне, вбивство без того-без сього. Не сіло не впало, людину вбили. Хочу по матеріалам там прослідковуються ця тема, там прослідковуються мотиви.

    Андрій Федур також зазначив, що в матеріалах справи немає жодного документа з грифом "таємно". Тому, на його думку, рішення прокуратури щодо непублічного засідання є дивним. За словами адвоката, подібна поведінка прокуратури направлена на те, цитую, щоб "максимально приховати від суспільства цей процес. У допиті були дуже важливі речі, які слід було б чути нашій громадськості".

    "5 канал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.