• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Житомирщині нагороджені гвардійці революції

    Опубликовано: 2005-10-24 14:40:00

    Вісімдесят мешканців Житомирщини були урочисто нагороджені пам’ятними знаками "Гвардія революції” та почесними грамотами. Це передусім активісти минулорічних виборчих перегонів , які були кістяком виборчих штабів Віктора Ющенка, а також меценати революції. Їхні імена будуть увічнені в Орденській книзі, яка зберігатиметься в Музеї революції в столиці України.

     Соратників нагороджували лідери Помаранчевого руху на Житомирщині, колишні заступники керівника регіонального штабу Ющенка – нині заступник губернатора Ірина Синівська та заступник голови обласної організації партії "Народний Союз Наша Україна" Ярослав Долгих. Меценати Майдану отримали нагороди з рук члена Ради партії Анатолія Фещенка та голови виконкому регіонального осередку "Нашої України" Олексія Крайника.

     Згадуючи минулорічні події, Ярослав Долгих сказав: "Одинадцять місяців тому ми не думали ні про які відзнаки й нагороди, адже боролися за краще життя й інакше вчинити у тих обставинах не могли". А Анатолій Фещенко зазначив, що Майдан об’єднав увесь український народ, усіх, хто жадав позитивних змін.

     Звертаючись до побратимів, Ірина Синявська сказала, що "ніхто, ніколи й за жодних обставин не зможе розділити нашу гвардію революції". Вона закликала присутніх "щільніше згуртувати ряди однодумців заради втілення ідеалів, проголошених торік на майданах України".

     Прес-центр НСНУ

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.