• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НСНУ на Буковині сформувала свою двадцятку до обласної ради із чиновників, ректорів та журналістів

    Опубликовано: 2005-10-24 14:48:00
    22 жовтня шляхом рейтингового голосування обласна конференція НСНУ визначила двадцять осіб, які входитимуть у список кандидатів від НСНУ в депутати обласної ради, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Найбільше голосів набрав керівник виконкому облорганізації НСНУ, заступник голови ОДА Борис Баглей, на п’ять голосів від нього відстав голова облорганізації НСНУ, голова ОДА Микола Ткач.
     
    До першої п’ятірки ввійшли також начальник управління охорони здоров’я ОДА Святослав Малиш, голова Сторожинецької РДА Тодор Гуцуляк та ректор Буковинського державного медичного університету Василь Пішак.
     
    Загалом до списку двадцятки НСНУ потрапили два заступники голови ОДА, керівник апарату ОДА, два начальники управлінь ОДА, 7 голів РДА, голова Чернівецької міської організації НСНУ, який працює керівником Регіональної приймальні Президента в Чернівецькій області, голова Шевченківської райорганізації НСНУ та заступник керівника виконкому облорганізації НСНУ, ректори найбільших в області вузів – Чернівецького національного університету та Буковинського медичного університету, два журналісти – один з облдержтелерадіокомпанії, а другий – радник губернатора, шеф-редактор газети «Час», а також генеральний директор найбільшого «Калинівського ринку».
     
    Керівник виконкому облорганізації НСНУ, заступник голови ОДА Борис Баглей заявив, що піде у відставку, якщо НСНУ в області набере менше 51% голосів виборців, не уточнюючи з якої посади – партійної чи державної.
     
    У список для рейтингового голосування не було включення кандидатуру нині діючого голови облради Олександра Грушка, який, за словами Бориса Баглея, після виходу з лав Народної Партії вже подав заяву на вступ до НСНУ.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.