• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НСНУ має намір на Буковині під час виборів встановити нові правила гри

    Опубликовано: 2005-10-24 17:06:00
    Голова ради Чернівецької облорганізації партії «Народний Союз Наша Україна», голова облдержадміністрації Микола Ткач 22 жовтня під час позачергової конференції облорганізації НСНУ звітував про дев’ятимісячну роботу на посаді керівника ОДА. Він відзначив, що складний політичний процес в Україні мав мінімальний вплив на ситуацію в області, де владна команда продовжувала наполегливо працювати над втіленням державної політики Президента. Як результат – Буковина з 21 рейтингового місця за ці 9 місяців піднялася на десяте. На жаль, де офіційно можна ознайомитися з результатами цього рейтингу, окрім публічних заяв губернатора та його заступників, повідомлено не було, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    В обговоренні звіту губернатора взяли участь його заступники, голови РДА та начальники обласних управлінь. З’ясувалося, що всі мають дуже серйозні здобутки майже у всіх галузях народного господарства та ще й встигають розбудовувати партійні ряди майже в кожному селі, організовувати сходження партійців на гору Петрушка та Яровиця, роздавати футболки з партійною символікою та помаранчеві кепки.
     
    З більшості виступів виходило, що здобутки помаранчевої команди на Буковині могли би бути ще більшими, якби не місцеві ради, де депутати ще «кучмівські». Тому конференція головним завданням визначила зміцнення політичного лідерства партії в області, збереження чільних позицій у владних структурах на всіх рівнях. Вирішено також «забезпечити, використовуючи владні повноваження та залучаючи громадський контроль, дотримання нових правил гри, які унеможливлять маніпуляції та зловживання політтехнологіями і не дозволять ввести в оману виборців, допустити фальшування їх волевиявлення».
     
    Для цього міській та районним парторганізаціям конференція доручила в місячний термін завершити формування виборчих команд та підготувати списки осіб-кандидатів у члени дільничних та територіальних комісій, які б відповідали вимогам виборчого законодавства і були здатні забезпечити прозорість, чесність та законність виборчого процесу. Підбір кандидатів від НСНУ на посаду міських, селищних та сільських голів, у депутати місцевих рад запропоновано проводити відкрито, враховуючи їх моральні, ділові якості та авторитет у населення регіону.
     
    Певні зауваження до роботи конференції висунув народний депутат Віктор Король, який зауважив, що переповнені цифрами і показниками виступи чиновників на конференції нагадали йому радянські часи, а от про партійну роботу він мало що почув, зокрема, про якісь суспільно значимі регіональні партійні акції. Він вважає, що вже пора говорити не про кількість новоприйнятих членів партії, а про їх якість. Віктору Королю також не сподобалося, що Чернівці «прикрашені» біг-бордами ВО «Батьківщини», а от портретів Віктора Ющенка ніде не побачиш.
     
    У роботі конференції взяв також участь перший заступник міністра АПК Іван Демчак, який керував обласним штабом Ющенка у 2002–2004 роках. В якості гостей на конференції виступили народний депутат, голова облорганізації УНП Георгій Манчуленко, керівники облорганізацій ВО «Батьківщина» та ПППУ.
     
    ЗІК
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.