• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Треба не "проїсти" гроші за "Криворіжсталь", а спрямувати їх на розвиток - Юрій Бойко

    Опубликовано: 2005-10-26 09:24:00
    "Насправді важливо не те, як продати, а коли і з якою метою", – заявив, коментуючи підсумки аукціону з продажу "Криворіжсталі" лідер Республіканської партії України.

    Влада продемонструвала, як можна продавати могутні промислові підприємства. Але головний ефект такого продажу залежить від витрати отриманих коштів, вважає лідер РПУ. Він упевнений, що зараз дуже необхідний контроль за витратою коштів від продажу наймогутнішого українського меткомбінату. "Важливо, щоб ці гроші не "проїли", і ними не просто закривали бюджетні дірки, а щоб їх уклали в розвиток економіки", – підкреслив Юрій Бойко.

    Лідер українських республіканців зазначив, що іноземному інвестору продали флагман вітчизняної металургії. "Ось чому в нинішніх умовах логічно було б створити програму розвитку цієї галузі, яка забезпечить більше третини українського експорту. Ця програма повинна визначити як перелік перспективних інвесторів зі світовим ім'ям, так і список метпідприємств, великі пакети акцій яких можна було б продати на аналогічних конкурсах. І прикласти всі зусилля для того, щоб отримані кошти були спрямовані не на "проїдання", а на розвиток", – заявив Юрій Бойко.
     
    Прес-служба РПУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.