• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна" закликає звільнити захоплених піратами українських моряків

    Опубликовано: 2005-10-26 12:25:00
    Партії "Народний Союз Наша Україна" виступила з Заявою щодо захоплення піратами українських моряків біля берегів Сомалі. "Нашоукраїнці" закликали Президента, Міністерство закордонних справ і Раду національної безпеки й оборони посилити роботу із звільнення заручників і засудити прояви піратства на початку XXI століття.
    Наводимо повний текст заяви.
     
    "Політична партія "Народний Союз Наша Україна" висловлює занепокоєння щодо захоплення піратами судна з українськими моряками біля берегів Сомалі. Невизначеність ситуації вже триває кілька днів і несе реальну загрозу для життя та здоров’я громадян України.
     
    Ми звертаємось до Президента України, Міністерства закордонних справ України, Ради національної безпеки й оборони України з закликом посилити роботу із звільнення заручників і засудити прояви піратства на початку XXI століття. Захист державою власних співвітчизників у будь-якому куточку світу є пріоритетним обов’язком влади.
    Ми закликаємо терміново завершити переговори та вдатися до рішучих і конкретних дій з визволення заручників, адже затягування цього інциденту може спричинити неповернення українських громадян – членів екіпажу – на батьківщину".
     

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.