• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний доручив розсварити союзників Тимошенко?

    Опубликовано: 2005-10-26 14:23:00
    Виконуючий обов’язки голови УРП "Собор" заявляє, що керівники "Народного Союзу Наша Україна" намагалися вивести партію зі складу Блоку Юлії Тимошенко.
     
    "Ми знаємо, що Роман Безсмертний, який є головою “Народного Союзу Наша Україна”, вимагав від Матвієнка (колишній голова партії), щоб він вивів Українську республіканську партію із Блоку Юлії Тимошенко, бо цей блок є конкурентом “Нашої України”, - сказав Лук’яненко.
     
    На його думку, це робилося для того, "щоб послабити конкурента". "Матвієнко взяв на себе це зобов’язання, тому і робить усе це", - додав він.
     
    На твердження Матвієнка про те, що Тимошенко спровокувала розкол в партії, пообіцявши членам місця в наступній Верховній Раді, Лук’яненко відповів, що він "ніколи нікому не продавався".
     
    "Ми продовжуватимемо переговори (з "Батьківщиною"), будемо торгуватися за місця в списках, визначатися, скільки буде депутатських мандатів для республіканської партії у Верховній Раді, скільки по областях тощо. Це будуть нормальні ділові переговори стосовно місця і вкладу кожної партії у виборчий процес", - сказав він.
     
    Українська правда
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.