• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київський губернатор влаштує Майдан у Донецьку?

    Опубликовано: 2005-10-26 15:01:00
    Київський губернатор Євген Жовтяк буде брати участь у святкуванні річниці "помаранчевої революції".
     
    Про це він повідомив на прес-конференції в середу.
     
    При цьому Жовтяк нагадав, що між другим і третім туром минулих президентських виборів він був не на Майдані в Києві, а в Донецьку.
     
    За його словами, він пишається тими результатами, що були досягнуті. "Якщо ми в Донецьку організуємо святкування річниці "помаранчевої революції", то я обов'язково поїду туди", - підкреслив він.
     
    Як відомо, низка політиків і представників партій заявили про свій намір вийти 20 листопада на Майдан, щоб відсвяткувати річницю подій, що супроводжували президентські вибори 2004 року.
     
    Жовтяк також заявив, що в нього немає конфлікту з органами місцевого самоврядування.

    Крім того, Жовтяк підкреслив, що зустрічався з мерами міст Київської області і може з упевненістю сказати, що конфлікту між ними немає.
     
    Як відомо, губернатора Київщини обвинувачували в необґрунтованих перевірках міських голів і спробах фінансово "поставити на коліна" місцеве самоврядування.
     
    Прокоментував голова Київської облдержадміністрації і недавню заяву президента про можливу заміну деяких губернаторів.
     
    "Кадрові рішення по губернаторах будуть прийняті за результатами діяльності області. Ми ж за дев'ять місяців змогли з 9-ї позиції за соціально-економічними показниками піднятися на 3 позицію і зупинятися не збираємося", - сказав він.
     
    Українська Правда

     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.