• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Херсонська "Наша Україна" організувала фестиваль

    Опубликовано: 2005-10-26 16:33:00
    Херсонська обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" виступила співорганізатором "Першого відкритого Херсонського фестивалю українського кулінарного мистецтва, культури виноробства та міцного козацького духу "Оберіг Південного перехрестя", який відбувся на території Херсонської фортеці. В організації фестивалю також брали участь управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації та обласний центр "Спорт для всіх".
     
    У рамках фестивалю пройшли змагання кулінарів "Херсонські обжерні ряди" та "Кожне сільце – має своє сальце", лицарський турнір "Скіф", перегони трактористів "Херсонський тракторний слалом", спортивні змагання "Здорово жити!".
     
    Зусиллями організаторів фестиваль перетворився на велике народне свято, яке розпочалося конкурсом дитячого малюнку на асфальті "Яким я бачу майбутнє України". У ньому взяли участь вихованці обласного притулку для неповнолітніх. Крім трьох переможців, яким вручили головні призи, всі присутні на святі діти отримали солодощі від спонсорів фестивалю.
     
    Спортивні змагання "Здорово жити!" проходили у різних вікових категоріях – діти, молодь, дорослі. Мешканці Херсонщини могли взяти участь в турнірах з армреслінгу, перетягування канату, піднімання гир та інших.
     
    Зацікавлення присутніх викликало театралізоване дійство, влаштоване членами Херсонського клубу історичної реконструкції "Хорс", які розіграли перед глядачами лицарський турнір.
     
    Родзинкою фестивалю стали перегони на тракторах під назвою "Херсонський тракторний слалом", в якому змагалися представники фірм із продажу сільгосптехніки та трактористи з районів області. Переміг випробувач техніки однієї з фірм-трейдерів Євген Ступак, а приз глядацьких симпатій завоював 14-річний Олександр Малига з Голопристанського району, який показав другий результат.
     
    Під час фестивалю мешканці Херсонщини змогли скуштувати козацький куліш, вироби народної кулінарії, вина від місцевих виробників та відвідати концерт молодіжних виконавців.
     
    Прес-служба НСНУ
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.