• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СПУ не буде зараз наполягати на тому, щоб Семенюк написати заяву про звільнення

    Опубликовано: 2005-10-26 16:55:00
    Голова Фонду державного майна Валентина Семенюк почувається значно краще, хоча поки знаходиться в лікарні "Феофанія".
     
    Про це повідомив лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз.
     
    Він нагадав, що у вівторок президент Віктор Ющенко заявив про те, що не має наміру приймати відставку Семенюк з посади голови Фонду, відзначивши, що раніше політрада СПУ рекомендувала Семенюк написати заяву про звільнення з посади глави ФДМ.
     
    Однак, за словами Мороза, політрада СПУ не буде зараз наполягати на виконанні цієї рекомендації.
     
    "Я не буду зараз наполягати на виконанні рекомендації політвиконкому стосовно Валентини Семенюк. Ми будемо чітко відслідковувати, як буде здійснюватися робота ФДМ в тому напрямку, що ми передбачаємо - захист інтересів суспільства і держави або назустріч якимсь кон'юнктурним міркуванням, які пов'язані з приватизацією", - заявив Мороз.
     
    Він підкреслив, що СПУ не має наміру починати "якісь радикальні кроки", зважаючи на те, що Ющенко "визначає напрямок і розвиток держави, відповідає за це".
     
    "Очевидно, його не слід позбавляти такого важливого інструмента, що може бути й ефективним, і можна користуватися його довірою, знаючи, що там усе робиться на підставі закону", - заявив Мороз, коментуючи рішення президента не приймати відставки Семенюк.
     
    Українська Правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.