• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Можливість cтворення правого блоку – „Правиці"

    Опубликовано: 2005-10-26 17:45:00
    Микола Поровський, Голова РХП, говорив про те, що він підтримує створення правого блоку, однак його учасники мають чітко визначитися зі своєю позицією до НС „Наша Україна”, позаяк не можна водночас підтримувати почесного Голову конкуруючої партії та йти окремо від нього на парламентські вибори.


    Євген Гірник, представник КУН, та Микола Плав’юк, Голова ОУН, підтримують створення правого блоку – „Правиці”. Вони зазначили, що національно-демократичні партії мають перш за все виступати за реалізацію української національної ідеї, а не ідей Майдану, тому що ні БЮТ, ні НСНУ не кажуть про неї ані слова.

    Виступаючі також повідомили учасникам засідання про створення ОУН Мельниківською, ОУН Бандерівською, КУН та Всеукраїнським братством УПА єдиної громадсько-політичної організації, яка планує спільно брати участь у майбутніх парламентських виборах. Ця новина викликала гарячу підтримку учасників засідання.


    Дмитро Павличко, Голова Конгресу Української інтелігенції, підтримує формування правого блоку. Він вважає, що національно-демократичні сили мають іти до парламенту не задля підтримки одного із двох посварених лідерів – Ющенка чи Тимошенко, а задля забезпечення добробуту України.


    Голова Київського осередку Організації політв’язнів сказав, що всі члени їхньої організації знаходяться в очікуванні об’єднання національно-демократичних сил у власний блок, що є нагальним і необхідним.


    На підтримку єдиного правого блоку виступили також представники таких патріотичних, національних організацій, як: Українська народна молодь”, Молодий РУХ, Молодіжна студентська спілка, Всеукраїнське об’єднання ветеранів, „Гельсінкі-90”, Українське православне братство св. Андрія Первозванного, Всеукраїнська спілка офіцерів, Організація літописців України.
     
    Прес-служба УНКП
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.