• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільська «Батьківщина» закликала Президента України припинити дискредитацію Тимошенко

    Опубликовано: 2005-10-26 17:49:00
    Учасники ІХ обласної звітно-виборної конференції Тернопільської облорганізації партії ВО «Батьківщина» засудили дії Президента України Віктора Ющенка щодо відставки уряду, очолюваного Юлією Тимошенко, та підписання меморандуму з Віктором Януковичем. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 26 жовтня у прес-службі ТОО партії ВО «Батьківщина». На конференції прийнято відповідне звернення до Президента України.
     
    «Тернопільська обласна організації партії «ВО «Батьківщина» була активним учасником президентської виборчої кампанії 2004 року та помаранчевої революції. Після відставки уряду Юлії Тимошенко Тернопільська обласна організація партії «ВО «Батьківщина» прийняла заяву, в якій ми засудили Ваші, Президента України, дії, а день 22 вересня 2005 року, день підписання меморандуму з Віктором Януковичем, ми назвали днем зради в новітній українській історії. У цей день було поховано сподівання українців на чесну і порядну владу в Україні.
     
    Виходячи з вищесказаного, ми, делегати ІХ обласної звітно-виборної конференції Тернопільської обласної організації партії «ВО «Батьківщина», звертаємось із вимогою до Вас, Президенте України Вікторе Ющенку, вжити невідкладних заходів щодо термінового припинення дискредитації Юлії Тимошенко і застерігаємо: якщо Ви розпочнете застосовувати репресивні дії проти Юлії Володимирівни, ми одностайно піднімемося на захист нашого лідера», – йдеться у зверненні.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.