• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закарпатські ліберали вивели формулу успіху

    Опубликовано: 2005-11-01 14:41:00
    Закарпатські ліберали вивели формулу успіху під час виборчої кампанії наступного року: 37 голосів із кожного населеного пункту області – це необхідний мінімум. Таке рішення було ухвалено під час звітно-виборчої конференції Закарпатської обласної організації Ліберальної партії України. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили 1 листопада в Незалежному громадському прес-центрі «Закарпатський вибір-2006».
     
    У її роботі взяли участь делегати з 16 адміністративно-територіальних громад області та нинішній лідер ЛПУ Петро Циганко. На конференції було переобрано голову ЗОО ЛПУ, яким став Володимир Панов.
     
    Основним питанням, яке стояло на порядку денному, було питання участі у виборчих процесах 2006 року. Своєю електоральною опорою ліберали бачать представників бізнесу (від фермерів і приватних підприємців до керівників і власників великих промислових компаній), також творчу інтелігенцію та людей, які прагнуть свободи.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.