• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новоженець: Сьогодні на рівні ВО «Батьківщина» та УРП «Собор» ще немає узгоджених партійних списків кандидатів до парламенту

    Опубликовано: 2005-11-02 12:03:00
    «На сьогодні ще немає узгоджених партійних списків кандидатів до Верховної Ради України на рівні ВО «Батьківщина» та УРП «Собор». Є попередня домовленість з БЮТ, що для УРП «Собор» передбачено 20% у загальноблочному списку», – заявив у коментарі кореспонденту Західної інформаційної корпорації голова Львівської обласної організації УРП «Собор» Ростислав Новоженець.
     
    «Для того, щоб остаточно визначитися, потрібні рішення з’їздів УРП «Собор» та ВО «Батьківщина», де поіменно і почергово буде визначено перелік партійців, яких будуть рекомендувати кандидатами до Верховної Ради України. Нагадаю, що на ХV з’їзді УРП «Собор», який відбувся 22 жовтня, було ухвалено рішення, що при формуванні партійних списків буде пропорційно представлено центр і територіальні партійні організації.
     
    З огляду на те, що Львівська обласна організація УРП «Собор» є однією з найчисельніших, а також неодноразово демонструвала свою принципову та активну позицію, зокрема, зініціювала на ХV з’їзді партії підтримку на виборах-2006 Юлії Тимошенко, то представник ЛОО УРП «Собор» має шанс бути в перших числах кандидатів від партії до Верховної Ради України. Хто це буде конкретно, визначить конференція ЛОО УРП «Собор», яка відбудеться 27 листопада».
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.