• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігор Качмарський: Наші депутати – обличчя партії

    Опубликовано: 2005-11-04 12:03:00
    1 листопада під час роботи сесії Тернопільської облради було сформовано нову депутатську групу "Народний Союз Наша Україна", яка входить до складу фракції "Наша Україна".
     
    "Створення партійної групи відбулося в рамках фракції "Наша Україна", тобто про якесь відокремлення від наших побратимів не йдеться. За чотири роки спільної праці ми чимало пережили, стояли пліч-о-пліч у важких ситуаціях і розділяли радість від перемог, – зауважує один з ініціаторів створення групи, депутат облради Ігор Качмарський. – Зараз у групі Народного Союзу є депутати з 11 районів області. Це дає можливість краще оцінювати ситуацію в різних куточках нашої області та ефективно реагувати на неї. Для цього депутатська група НСНУ планує започаткувати консультації з нашими колегами однопартійцями з інших місцевих рад".
     
    "Крім того, наші депутати є обличчям партії. Саме на них як на особистостей, управлінців, патріотів орієнтується значна частина виборців. Тому зараз, перед виборами, важливо показати кадровий потенціал "Народного Союзу "Наша Україна" в області. А він у нас один з найкращих" – підкреслив Ігор Качмарський.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.