• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Раїса Богатирьова: Виборчий штаб Партії регіонів перевірить реальні цифри виборців у всіх областях України

    Опубликовано: 2005-11-04 14:30:00
    Говорячи про зміну чисельності виборців у деяких регіонах під час президентських виборів, керівник фракції Партії регіонів зазначила: «Учора ЗМІ оприлюднили інформацію, що за останній рік в Україні десь на мільйон у нас зменшилася кількість виборців, які можуть голосувати. Ця цифра розподіляється по всіх областях, у тому числі і по тим, які звинувачують у фальсифікаціях: Крим, Донецька і Луганська області.

    Я думаю і хочу вірити в те, що голова ЦВК Ярослав Давидович був щирим, коли говорив, що в результаті механічного переносу зведень про кількість виборців у тій або іншій області реально цифри ніхто не перевіряв. Не вбачаю в цьому якогось підступу. Проте наш виборчий штаб звернув теж на це увагу. Ми детально вивчимо, на якій підставі, яким чином підраховувалися реальні живі голоси майбутніх виборців, у всіх регіонах.»

    Прес-служба Партії регіонів
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.