• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вітренко теж буде святкувати річницю Майдану

    Опубликовано: 2005-11-07 09:13:00
    Близько 2 тис. прихильників Прогресивно-соціалістичної партії проводять у Києві мітинг, присвячений 62-й річниці звільнення Києва від німецько-фашистських загарбників.
     
    На Майдані Незалежності зібралися прихильники ПСПУ, представники Союзу православних братів, члени молодіжних організацій "Прорив" і "Молода гвардія", а також члени Республіканської партії України.
     
    Учасники мітингу тримають червоні прапори з гербом ПСПУ, таблички з гаслами "Геть із України коричневий фашизм, помаранчевий нацизм" й "Геть розкол", а також скандують "Фашизм не пройде!".
     
    Виступаючи на мітингу, лідер ПСПУ Наталія Вітренко закликала народ до возз'єднання з Росією й Білоруссю.
     
    "Свобода й щастя України можливі тільки в союзі з Росією й Білоруссю", - зазначила Вітренко.
     
    Також лідер ПСПУ виступила проти визнання армії ОУН-УПА. "ОУН-УПА - це фашистські структури, і ми не повинні зраджувати пам'ять наших батьків", - сказала Вітренко.
     
    З її слів, нинішня влада своїми діями намагається реабілітувати фашизм.
     
    Також Вітренко повідомила про намір провести 20 листопада на Майдані Незалежності розгорнуту акцію за відновлення союзу між Україною, Росією й Білоруссю.
     
    Потім учасники мітингу вирушили до Могили Невідомого солдата на площі Слави й до підніжжя постаменту "Батьківщина-Мати" для покладання квітів.
     
    3 листопада партія "Українська національна асамблея" заявила про підготовку ПСПУ й партією "Народний рух України за єдність" провокацій за участю іноземних громадян під час проведення політичних акцій 7 листопада.
     
    Комуністична партія двічі заявляла про підготовку провокацій із боку ультранаціоналістичних організацій 6-7 листопада за участю прихильників Ющенка.
    15 жовтня на Хрещатику в Києві відбулися зіткнення між прихильниками ПСПУ й прихильниками реабілітації воїнів ОУН-УПА.
     
    Українська Правда
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.