• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Створено “Блок Євгена Марчука”

    Опубликовано: 2005-11-07 09:47:00
    4 листопада на засіданні координаційної ради Партії Свободи та Всеукраїнської партії трудящих було прийнято рішення, що блок партій братиме участь у виборах народних депутатів рад усіх рівнів та сільских, селищних і міських голів у березні 2006 р. під назвою “Блок Євгена Марчука”.

    Голова Політвиконкому Партії Свободи Сергій Токарєв повідомив по закінченні засідання, що члени Координаційної ради згідні із тим, що в умовах участі у виборах великої кількості партій зі схожими назвами громадянам значно легше обирати відповідний ідеологічний, соціальний та моральний напрямок, якщо він уособлений відомим державним та політичним діячем.

    Лідер Всеукраїнської партії трудящих Мирослав Якібчук зазначив, що для очолюваної ним партії, яка сповідує лейбористську ідеологію, визначальним є те, що Євген Марчук і як державний службовець, і як народний депутат завжди займався питаннями соціального захисту громадян України.
     
    Прес-служба Партії Свободи
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.