• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стретович: На виборах застосовуватимуть брудні технології та адмінресурс

    Опубликовано: 2005-11-07 10:05:00
    Вибори 2006 року не стануть взірцем демократії, на них будуть застосовуватись доволі брудні технології, — такі прогнози зробив учора під час прес-конференції у Львові, голова Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, голова партії ХДС, народний депутат України Володимир Стретович.
     
    «Хотілось би, щоб вибори були взірцем демократії, про яку люди мріяли на Майдані, але переконаний, що цього не станеться, оскільки ті, що прагнутимуть результату, будуть всіляко застосовувати ганебні методи для досягнення мети», — заявив В.Стретович.
     
    Він зазначив, що попри позитивні моменти, які привнесе у виборчий процес запровадження пропорційної системи, брудні технології все ж матимуть місце. «Брудні технології будуть, бо ми ще чалапаємо по болітцю і ця компанія не вирізнятиметься особливою прозорістю. Вибори на пропорційній системі породять конкурентність і змагальність, контроль серед суб’єктів виборчого процесу і це зменшить вплив адмінресурсу. Але не може так швидко бути перевихований губернатор області. Якщо йому скажуть, що потрібно дати результат, або інакше він позбудеться посади, то він і даватиме. Влада повинна бути зацікавлена, щоб вибори відбувалися прозоро, а як воно буде — залежить від нас і від Всевишнього», — наголосив голова ХДС.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.