• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ростислав Новоженець: 7 листопада «Собор» не чинитеме перешкод комуністам. Ми просто їх проігноруємо…

    Опубликовано: 2005-11-07 11:31:00
    «Сьогодні, 7 листопада, УРП «Собор» не чинитиме перешкод комуністам у їхньому шабаші відьом, аби не створювати їм ореолу мучеників. Ми їх просто проігноруємо, апелюючи до всенародно обраного Президента України Віктора Ющенка з черговою вимогою зняти з реєстрації антидержавну організацію – КПУ, що стане кроком до зміцнення Української держави», – заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації голова Львівської обласної організації УРП «Собор» Ростислав Новоженець.
     
    «Українських комуністів у природі не існує. Ця злочинна ідеологія не притаманна українській нації. Ті українці, які в 20-х роках повірили комуністичній пропаганді, були фізично знищені комуно-шовіністами. Сучасний загін КПУ за своєю суттю з Україною нічого спільного немає: він діє на українській території і є філією російської Компартії, себто виконує в нашій державі роль п’ятої колони. Адже яке має відношення до України відзначення 7 листопада — чергової річниці перевороту в сусідній державі? Уся хронологія діяльності Компартії України характеризується масштабними злочинами проти української нації. Впродовж майже 15 років КПУ діє легально і безперешкодно в незалежній Україні, порушуючи Конституцію, працюючи на розвал державності, діючи за принципом: «Чим гірше, тим краще», відпрацьовуючи «іудині срібняки» (фінансування з Росії) за те, щоб повернути знову Україну в російське ярмо. Ця скомпрометована й антинародна організація повинна бути заборонена в Україні. Від розмов про «Нюрнберг-2» потрібно негайно переходити до реального трибуналу над злочинною комуністичною ідеологією, що по всьому світу забрала мільйони людських життів: і чи не найбільше від неї постраждала Україна.
     
    Комуністи в нашій країні – це не опозиція, це відверті антидержавні сили. Їхнє місце не в парламенті, а на лаві підсудних. Спроба маніфестації комуністичних ідей 7 листопада – це не що інше, як шабаш відьом. Доти Україна не вийде з рабства, допоки на нашій землі бовванітимуть ідоли Леніна та інших компартійних злочинців. Як колись було зупинено розповсюдження «коричневої чуми» стратою організаторів і виконавців людиноненависницької нацистської ідеології, так і зараз слід покласти край розповсюдженню «червоного шовінізму», покаравши провідників комуністичних організацій, визнавши їхню ідеологію злочинною», – зазначив у коментарі Західній інформаційній корпорації голова Львівської обласної організації УРП «Собор» Ростислав Новоженець.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.