• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівські комуністи встановили пам'ятний знак

    Опубликовано: 2005-11-07 11:39:00
    Львівські комуністи встановили на території солдатських поховань (т.зв. Марсове поле) на вул. Мечникова пам’ятний знак з написом «В пам’ять безвинних жертв терору ОУН-УПА». 10 представників КПУ встановили знак і поклали до нього квіти під скандування кількох десятків представників ВО «Свобода», УНА-УНСО та львів’ян пенсійного віку.
     
    Вигукуючи «Геть з України» і скандуючи «Комуністам – тюрми» представники національно-патріотичних сил намагалися вирвати з рук представників КПУ червоні прапори. З огляду на дії правоохоронців їм це не вдалося і вони влаштували паралельну акцію: скандуючи «геть», демонстративно облили бензином принесений з собою червоний прапор, на якому були зображені серп і молот. Дочекавшись завершення акції представників КПУ представники патріотичних сил прорвалися до щойно встановленого пам’ятного знаку, який звалили з гранітної плити.
     
    Як повідомив кореспонденту Західної інформаційної корпорації перший секретар львівського обкому КПУ Олександр Калинюк, комуністи подали у міську раду відповідну заявку на встановлення пам’ятного знаку на Марсовому полі у Львові. «Ми плануємо згодом встановити пам’ятник жертвам терору ОУН-УПА. Таку заявку вже зареєстровано у міськраді», – зазначив О.Калинюк. Щоправда, головний комуніст Львівщини не уточнив, де саме вони планують встановити такий пам’ятник.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.