• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Делегати конференції Донецької "Нашої України" підтримали виключення з партії Фурманюка

    Опубликовано: 2005-11-07 12:41:00
     
    У місті Святогірську відбулася ІІ конференція Донецької обласної організації партії "Народний Союз Наша Україна", в роботі якої взяли участь 159 делегатів. На конференції були обговорені ключові питання соціально-економічного і політичного життя регіону та партії. Делегати висловлювали занепокоєння щодо ситуації, яка склалася в області. Голова організації Антон Клименко навів факти, що свідчать про збільшення кількості проблем в регіоні на тлі бездіяльності місцевої влади. У зв'язку з цим делегати вирішили покласти відповідальність за соціально-економічні труднощі в області на голову обласної державної адміністрації Вадима Чупруна.
     
    На конференції також була поставлена крапка в низці конфліктів, пов'язаних із Сергієм Фурманюком, організатором т.зв. "внутрішньопартійної фракції "Майдан". Делегати одностайно проголосували за виключення Фурманюка з "Нашої України".
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.