• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна" - за демократичний Азербайджан

    Опубликовано: 2005-11-07 14:31:00
    Політична партія “Народний Союз Наша Україна” висловлює стурбованість щодо політичної ситуації в Азербайджані, зокрема, стосовно численних фактів порушень під час голосування на виборах до парламенту. У питанні чесного волевиявлення громадян ми солідарні з усім демократичним світом. Це є основою демократії і цивілізованої політичної системи.
     
    Як партія, що постала з протесту авторитарним методам управління і народилася на українському демократичному Майдані, “Народний Союз Наша Україна” усвідомлює всю важливість процесів демократизації в азербайджанському суспільстві і сподівається, що в цей відповідальний період народ і влада знайдуть порозуміння і країна уникне внутрішньої конфронтації та протистояння.
     
    Ми глибоко шануємо волевиявлення азербайджанського народу і зацікавлені в тому, щоб демократичний Азербайджан і надалі залишався стратегічним і стабільним партнером нашої держави.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.